Nieuwe Call of Duty heet Call of Duty: Black Ops Cold War

Het is de dag van het Call of Duty-nieuws en ook ditmaal is er nieuws te melden omtrent de Call of Duty-franchise. Zo bevestigen diverse bronnen dat de nieuwe game Call of Duty: Black Ops Cold War gaat heten en aan het eind van dit jaar zal verschijnen.

Gisteren nog verscheen er een bericht op Twitter met een zelfgemaakte boxart met die bewuste titel. Het is uiteraard niet de definitieve boxart maar de bronnen bevestigen dus wel dat de titel klopt. De geruchten lijken hiermee bevestigd dat Black Ops terug de tijd in gaat. Zo speelde de eerste Black Ops zich in de jaren ’60 af en de delen die volgden gingen steeds een stapje verder de toekomst in. Eerdere geruchten waren nog dat de game zich in Vietnam af zou spelen.

De eerste hints voor de nieuwe Black Ops volgden na de gisteren verschenen update voor Modern Warfare en Warzone. Zo refereerden de patchnotes naar de originele Black Ops en kun je de telefoons in Warzone opnemen en hoor je een Russische stem allerlei codes doorgeven.

We verwachten dat er de komende tijd nog veel meer hints zullen verschijnen in Warzone, dus houd zeker onze website in de gaten omtrent het laatste Call of Duty-nieuws.

  1.   
    mmx's avatar

    Ik vraag mij af zal dit ook een echte PS5 titel zijn??