Paper Mario: The Origami King aangekondigd voor Nintendo Switch

Eigenlijk compleet uit het niets het Nintendo een nieuwe game aangekondigd voor de Switch, Paper Mario: The Origami King. Het is de eerste game van de franchise op de Nintendo Switch en het ligt over twee maanden al in de winkels.

In The Origami King is in ieder geval de artstyle weer te bewonderen, die Paper Mario al bijna twintig jaar heel uniek maken. In dit deel is er natuurlijk ook weer een paper thin plot verzonnen en deze keer ga je met Luigi en Peach naar een origamifestival. De prinses doet echter nogal vreemd en als snel kom je erachter dat King Olly een plan heeft om te hele wereld op te vouwen. Om het erger te maken heeft hij het kasteel van Peach afgezegeld en verplaatst boven op een berg.

In Paper Mario: The Origami King is een nieuwe vechtsysteem toegevoegd, waarin puzzelen een grote rol speelt tijdens de turn-based gevechten. Ook zit de game vol met oude bekende mechanics, puzzels en platformactie. De game is 17 juli al te koop, exclusief voor de Nintendo Switch.

  1.   
    fantasyfreak's avatar

    Des te meer ik denk dat Nintendo echt de E3-direct over slaat. Ze strooien nu al steeds meer met trailers en gelukkig zijn er dus nog wat grotere projecten zoals deze.

    Hier word ik trouwens ook wel blij van 😀 Vind het een toffe franchise.