Paper Mario: The Origami King krijgt een open wereld

Onlangs werd Paper Mario: The Origami King onthuld met een spetterende trailer en nu kunnen we meer informatie verschaffen over de game. In een gesprek met Game Informer heeft de regisseur van de game, Masahiko Magaya, laten weten dat de mappen in het spel enorm zullen zijn. Daarbij proberen ze ervoor te zorgen dat er als speler altijd wat te beleven is:

“One major feature that makes the world where this adventure takes place special is that there are huge maps to explore at every turn. Because the game is laid out this way, we were careful during the design phase to make sure there is always something in the player’s field of vision to catch their attention.”

In hetzelfde interview is onthuld dat Mario een aantal voertuigen kan gebruiken om zich sneller door de wereld te verplaatsen. Er is een auto in de vorm van een schoen en een boot om over de oceaan te varen.
Paper Mario: The Origami King verschijnt op 17 juli voor de Nintendo Switch. Natuurlijk is er dan ook een review te lezen op Gamersnet en een Gamersnet Podcast Review te beluisteren via je favoriete podcast-aanbieder.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren