Xbox begint maandelijkse virtuele events met info over Xbox X

Nu de E3 officieel niet doorgaat heeft Microsoft de koppen bij elkaar moeten steken om manieren te vinden om het publiek toch van nieuws over de next-gen console te voorzien. Dit gaat het bedrijf doen door middel van maandelijkse video-events genaamd Xbox 20/20. Deze lijken op het principe van de welbekende Nintendo Direct.

Elke maand gaat er een Xbox 20/20 plaatsvinden, met elke keer een ander thema. Het eerste virtuele event is op 7 mei met de Inside Xbox-stream en staat in het teken van third party-games. Welke games dit zullen zijn is op dit moment nog een verrassing aangezien de enige bevestigde game Assassin’s Creed Valhalla is. Ook is de verwachting dat er wordt gesproken over welke games de Smart Delivery mogelijkheid ondersteunt. Met deze mogelijkheid hoef je een Xbox-game niet twee keer aan te schaffen als je later besluit toch ook een Xbox X te gaan halen.

Andere toekomstige thema’s zijn de xCloud, Xbox Game Pass en de Xbox Game Studios. Het event van juli zal zich gaan focussen op de titels waar de Xbox Game Studios op dit moment aan werken. Onbekend is nog welke dit zijn, maar ongetwijfeld dat daar deze zomer verandering in komt.

  1.   
    LightFasher's avatar

    Ik dacht dat ik voorbij zag komen dat hij donderdag om 17 uur Nederlandse tijd plaatsvind. Ik ga hem zeker kijken, al is het alleen maar vanwege AC.