Nieuwe Story Missions in GTA Online

Rockstar komt deze week met één van hun grotere updates voor GTA Online. Ken je Gerald nog? Hij is de drugs dealende partner van Lamar Davis en hij heeft een aantal kleine probleempjes. Natuurlijk heeft hij jou als speler nodig op dit op te lossen en dat is het begin van een zestal nieuwe verhaalgedreven missies, die je zowel alleen als tot met vier spelers kunt beleven. Je kunt de missies en elke willekeurige volgorde spelen en natuurlijk staat het aloude ambacht van het drugs dealen op het programma. Natuurlijk zijn er genoeg obstakels als rivaliserende bendes om je het leven moeilijk te maken.

Je kunt Gerald’s Last Play Missions starten door bij zijn appartement langs te gaan (“G” op de kaart) of door het beantwoorden van zijn tekstbericht. De komende missies zijn nu beschikbaar:

Make Ends Meat
Jij opent de aanval op een rivaliserende bende die zich schuilhouden in een slachthuis. Daar dien je hun “kookboek” te bemachtigen, wat niet gemakkelijk is omdat er een kluis gekraakt moet worden.

Go Figure
Een rivaliserende bende is begonnen met het verstoppen van cocaïne in actiefiguren. Jaag op een busje om uiteindelijk het lucratieve speelgoed te bemachtigen.

Fast Peddling
Een motorbende probeert Gerald te beroven en om ze een lesje te leren dien je spullen te stelen van hun bedrijven.

Deal With It
Er is een deal fout gegaan, maar gelukkig houdt Gerarld zijn product in de gaten middels GPS. Natuurlijk zijn er ook tegenstanders die dit weten en dus is het een race tegen de klok en de politie.

 Bad Companies
Een andere criminele baas moet worden uitgeschakeld. Spoor hem op en maak het af.

End Product
Gerald wil een grote slag slaan door in één keer al zijn producten te verkopen bij een lokale inkoper. Jij dient hem te helpen en zorgen dat dit een succes wordt.

Er is weer genoeg reden om weer een bezoekje aan GTA Online te wagen. Natuurlijk zijn wij benieuwd wat jij van de nieuwe update vindt. Laat ons dat vooral weten in de reacties!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren