Crysis Remastered is gelekt en komt ook naar Nintendo Switch

Deze week heb je natuurlijk allang gelezen bij ons dat er vanuit de hoek van het Crysis-team sterk geteasted werd, maar naar wat was nog de vraag. Inmiddels lijkt het hoge woord eruit te zijn: Het gaat om een Remaster voor meerdere platformen.

Een oplettende Twitter-gebruiker heeft op de website van Crytek ontdekt dat er een remaster lijkt aan te komen voor onder andere de Nintendo Switch. Hiernaast is er ook info gelekt via de cookie policy -pagina van de officiële website. Inmiddels is dit aangepast. Een remaster lijkt dus dichterbij dan ooit, mede door het bestaan van onderstaande afbeelding.

Crysis Remastered brings new graphic features, high-quality textures, and the CRYENGINE’s native hardware – and API-agnostic ray tracing solution for PC, PlayStation, Xbox, and – for the very first time – Nintendo Switch.

De verwachting is dat een officieel statement met een bevestiging snel gaat volgen. Ben jij blij met een remaster, of had je liever een vervolg gezien? Laat het weten in de comments!

  1.   
    mmx's avatar

    Leuk maar ik had liever een nieuwe game gezien.verder hangt het af van de prijs.

  2.   
    JohnMor's avatar

    Beide zou top zijn. Eerst even de remaster terug spelen om dan aan de slag te gaan met een vervolg.