Het Crysis-team lijkt zich voor te bereiden op een aankondiging

Vele geruchten zijn inmiddels al door de wandelgangen gefluisterd, maar een tweet van het officiële Twitterkanaal @Crysis doet ons toch wel vermoeden dat het ontwikkelteam achter de befaamde shooter met een boodschap gaat komen.

Helaas moeten we het vooralsnog met slechts twee woorden doen: RECEIVING DATA. Het is niet veel, maar opmerkelijk genoeg is het wel het eerste teken van leven sinds 13 december 2016. Vanaf dat moment lijkt dit Twitteraccount namelijk in een slaapstand te zijn geraakt. Het feit dat deze na flink wat geruchten ontwaakt, geeft de fan dus moed. Deze tweet, gecombineerd met alle referenties naar Crysis in de recente CryEngine showcases, kan niet anders dan leiden richting een aankondiging.

Ook de officiële website van Crysis lijkt ons al een tijdje iets te willen tonen, al prijkt daar op dit moment alleen het welbekende nanosuit van Nomad op. Wederom niet veel dus, maar het geeft ons in ieder geval een hoop stof tot nadenken. Vooral de achtergrond, welke lijkt op het interieur van een vliegtuig, lijkt bij sommigen de regelrechte bevestiging te vormen dat een remaster van de eerste Crysis aangekondigd gaat worden. Saillant detail: de broncode van de website bevat nog steeds een ‘April Fool’-tag, wat de hele situatie toch ietwat merkwaardig maakt.

Wat denk jij? Wordt het inderdaad een (zoveelste) remaster, of gaan we tegen beter weten in met een volwaardig vierde deel verrast worden?

 1.   
  mmx's avatar

  Ik hoop niet dat het een remaster word.Ik wil wel graag een nieuwe Crysis game.

 2.   
  ChielB's avatar

  Deel 4 zou absoluut tof zijn, al betwijfel ik het op dit moment. CryTek haalt nog steeds veel business uit hun engine. Deeltje één was sowieso heel tof, die eigenlijk zou ik een remaster niet eens zo erg vinden.

 3.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  @mmx: een remaster hoop ik niet op ik hoop eerder op een volledig nieuwe game

 4.   
  BozeBever's avatar

  Zal wel een remaster worden. Hopelijk wel een goed geoptimaliseerde remaster. Niet zo eentje die pas over 5 jaar redelijk te spelen is voor een standaard pc’tje. Bij Crytek weet je het nooit!