Resident Evil 4 Remake in de maak

Hoewel het deze maand verschenen Resident Evil 3 niet zo sterk was als het geweldige tweede deel, staat het buiten kijf dat de behandeling van beide games de franchise helemaal naar het nu heeft gehaald. Tijd dus voor de volgende game, want Resident Evil 4 is volgens velen de beste game in de reeks. Volgens de geruchten is de studio M-Two verantwoordelijk voor de ontwikkeling. Deze studio, gevormd door de oude baas van PlatinumGames, heeft al geholpen met de ontwikkeling van RE3 en zal ongetwijfeld hulp krijgen van andere studio’s om van RE4 Remake een succes te maken. Deze informatie komt van Dusk Golem, die eerder geruchten over andere Resident Evil-games wist te lekken.

Dat het team meerdere studio’s zal bevatten is niet gek, want het vierde deel is vele malen groter dan zijn voorgangers en is bovendien de game uit de serie met het hoogst gemiddelde cijfer volgens Metacritic.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten, al laat de lekker ook weten dat Resident Evil 4 Remake ergens in 2022 moet verschijnen. De game zou al twee jaar in ontwikkeling zijn.

  1.   
    Turk–Life's avatar

    Hype!!!