Activision dagvaardt Reddit voor Modern Warfare battle royale lek

De geruchten omtrent een Modern Warfare battle royale-modus deden al lange tijd de ronde. Het internet stond op een gegeven moment vol met gelekte informatie omtrent de spelmodus. Uiteraard kwam er uiteindelijk zelfs beeldmateriaal vroegtijdig naar buiten. Naar verluidt heeft uitgever Activision eerder deze maand de website Reddit een dagvaarding gestuurd om de identiteit van een gebruiker te onthullen.

De gebruiker in kwestie, genaamd Assyrian2410, zou samen met Reddit-bezoeker en YouTuber TheGamingRevoYT de eerste beelden hebben gedeeld. TheGamingRevoYT plaatste tevens onlangs een video die aantoonde dat spelers via een glitch via het menu de nieuwe Warzone battle royale konden vinden. De video werd zeer snel offline gedwongen door een copyright-claim van Activision. Inmiddels is het account van Assyrian2410 niet meer te vinden.

Activision lijkt hier geen genoegen mee te nemen, getuige de dagvaarding. De uitgever wil de identiteit weten van de persoon achter Assyrian2410, aangezien deze onrechtmatig Activision-content heeft gepost. Reddit heeft tot 28 februari de tijd om de persoonlijke details van de gebruiker te delen met Activision. Het is echter onbekend hoeveel Reddit echt weet van deze persoon, aangezien je ook geen persoonlijke informatie hoeft op te geven bij het aanmaken van een Reddit-account.

Voor dit nieuws geldt mogelijk hetzelfde als voor Assyrian2410: wordt allicht nog vervolgd…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren