Verschijnt Modern Warfare Battle Royale begin maart?

Er gaan geruchten dat de aanstaande Battle Royale-modus van Modern Warfare begin volgende maand zal verschijnen. Een bron dichtbij het project zegt dat het nog maar een aantal weken duurt. De eerste geruchten over de modus kwamen vorig jaar zomer al aan het licht en het zou een gratis te spelen modus moeten worden. Ook werden in de broncode van de game hints naar een dergelijke modus gevonden, met daarbij de naam Warzone.

Gezien het feit dat updates voor Mordern Warfare altijd op donderdag geschieden, is het goed voor te stellen dat de update om 10 maart zal volgen. De modus zou beschikbaar moeten worden voor iedereen die in het bezit is van de game.

Heb jij zin om weer te knallen met een nieuwe Battle Royale-modus? Deel vooral je enthousiasme in de reacties. Als deze modus net zo goed wordt al de basisgame, dan zijn wij heel erg tevreden! Check gerust onze Modern Warfare review voor onze bevindingen.

 1.   
  Heccer's avatar

  Een bron dichtbij het project zegt dat het nog maar een aantal weten duurt.

  Laatste tijd een beetje rommelig op de website de vele meer reclame en de Russen die wat willen. Jmmr bedoel het als feedback.
  Groetjes Heccer

 2.   
  Petor's avatar

  @Heccer: Verbeterd, bedankt voor de feedback! We modereren keihard op comments en qua reclames, tja… Gratis website he 😉

 3.   
  Heccer's avatar

  @Petor:
  Snap je kerel je mot toch wat. En onafhankelijk vergeet dat niet anders word het zo IGN

 4.   
  Petor's avatar

  @Heccer: Nou, ik heb inmiddels drie banen naast GN, echt afhankelijk van de industrie ben ik niet meer 😉

 5.   
  Heccer's avatar

  @Petor:
  Ik bedoelde dat jullie onafhankelijk zijn en niet te koop zijn voor een goed review cijfer. ( Ala IGN )
  En ik weet Peter je zingt er ook vrolijk op los. 😉