Games Xbox Series X komen ook voor Xbox One uit

Exclusieve Microsoft-games voor de Xbox Series X komen de eerste paar jaar na verschijning van de console ook nog beschikbaar voor de Xbox One. Dit laat Xbox-topman Matt Booty weten in een interview.

Dit betekent dus dat er de eerste paar jaar geen Microsoft-games uitkomen die alleen op de Series X beschikbaar zullen zijn. Overigens liet Jason Schreier weten dat er voor de PlayStation 5 wél exclusieve titels verschijnen.

 1.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Nou pas maar op, straks geef je iemand een reden om je nieuwe console te kopen. Booty.

 2.   
  Zorroberner's avatar

  Ik weet niet goed wat ik hier van moet vinden. Voelt voor mij alsof je die nieuwe consoles terughoudt in hun ontwikkeling, of anders gezegd de ontwikkeling van games daarvoor. Ze moeten de periode van de One ook gewoon gaan lozen. Nieuwe periode doe alles maar wel bc, maar geef mensen een reden om over te stappen.

  Ben sws geen fan van het idee om steeds nieuwe versies ala smartphones uit te brengen. Geef mij gewoon de mainline console en dan ga ik lekker een aantal jaar er van genieten.

  Misschien zit hier een goed idee achter maar Microsoft moet de zaken echt helderder gaan uitleggen en niet alleen een los statement als dit. Zelfde met die onzin van die naam. Consumenten willen gewoon duidelijkheid, begin na 10 jaar xbox toch stiekem te overwegen terug naar ps te gaan, daar lijkt meer duidelijkheid te zijn. Ik krijg een console en die speelt games, komt misschien een revisie, oftewel pro versie maar thats it.

  Leuk dat ms zo ambitieus doet maar het marketing bureau dat deze strategie bedenkt zit volgens mij in een ivoren toren.

 3.   
  Anoniem-1276495311's avatar

  @Zorroberner: ja ik snap wat je bedoeld maar dat is natuurlijk niet zo. wellicht misschien.