Vice City speelbaar in GTA 5 dankzij mod

Dankzij modder luncxbles is de Vice City-map speelbaar in de pc-versie van GTA 5 via de mod genaamd The Vice City Remastered-mod. De mod bevat naast de iconische map, waarin je rond kunt scheuren, ook originele scenes uit het originele verhaal met Tommy Vercetti. De oorspronkelijke missies zijn geen onderdeel van de mod, maar wel zijn er nieuwe missies toegevoegd.

Mocht je even terug in de tijd willen gaan, dan is de mod hier te downloaden.

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

 1.   
  Petor's avatar

  Ziet er megavet uit! #heimwee

 2.   
  Rolf Maas's avatar

  @Petor: Rockstar moet gewoon zelf weer een remastered uitbrengen van VC… zucht… zo mooi!

 3.   
  mmx's avatar

  @Rolf Maas: dat is waar ik sluit me bij jou en petor aan.dit was cool.

 4.   
  Anoniem-340849708's avatar

  Niet installeren! Ik heb zelf ooit voor gta4 iets van vice city cry geinstalleerd en dat programma kreeg ik vervolgens nooit meer verwijderd. Niet aan beginnen, gewoon lekker vanilla blijven en hopen op gta 6 vice city.

 5.   
  Anoniem-683405010's avatar

  @Anoniem-340849708: hahaha jij moet gewoon beter uitkijken

 6.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  is het ook levendig

 7.   
  TylerDurden8's avatar

  @Anoniem-340849708: Haha heb je zeker een trojan gedownload op een verkeerde site. Das kut maja had je maar niet moeten modden he lol 😀