Final Fantasy 7 Remake demo gelekt

Final Fantasy 7 Remake krijgt vrijwel zeker op korte termijn een demo. Square Enix wil dit allicht nog formeel gaan aankondigen, maar diverse mensen met een aangepaste (gehackte) PlayStation 4 hebben de demo al kunnen downloaden.

Niet alleen het uitlekken van de demo zal Square Enix vervelend vinden. Via onder andere Twitter komen steeds meer details van Final Fantasy 7 Remake naar buiten, zoals terugkerende personages, mini-games, wapens en nog veel meer. Sommige informatie heeft betrekking op gebieden waarvan we weten dat die niet in deze eerste remake zitten. Dit is allicht data die gebruikt gaat worden bij deel twee van de remake, die ook al in ontwikkeling is.

De demo is naar verluidt 10GB zwaar en biedt tussen de 30 en 45 minuten aan gameplay. Het wachten is op de formele aankondiging van Square Enix om te weten wanneer we de demo allemaal kunnen downloaden.

Final Fantasy 7 Remake verschijnt op 3 maart voor de PlayStation 4. De game is een jaar lang exclusief voor het platform van Sony. De eerder opgedoken Xbox One-versie moet dus nog een tijdje wachten.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren