Tweede deel Final Fantasy 7 Remake al in ontwikkeling

Hoewel Square Enix er weinig over praat, zal de remake van JRPG-klassieker Final Fantasy 7 in delen worden uitgebracht en we weten nu dat ook het tweede deel al in ontwikkeling is. Dit melde Tetsuya Nomura, director en concept designer van de game, in een interview.

De exacte (al dan niet vertaalde) woorden van Nomura waren:

We’ve already begun working on the next one as well, but I’m confident that playing through this title will expand your expectations just like the world that extends beyond Midgar.

Dat Final Fantasy 7 in meerdere delen wordt uitgebracht is niet bij iedereen even goed gevallen. Echter, Square Enix belooft dat Final Fantasy 7 Remake niet alleen het verhaal van de oorspronkelijke JRPG hervertelt, maar ook personages en verhalende elementen uit prequels, sequels en spin-offs Advent Children, Before Crisis, Crisis Core en Dirge of Cerberus meeneemt. Tevens worden nieuwe bazen toegevoegd.

De releasedatum van Final Fantasy 7 Remake “Part One” staat momenteel op 3 maart 2020. We zullen nog zeker een tijd op deel twee moeten wachten.

  1.   
    fantasyfreak's avatar

    Twijfel nog wel… heb wel een pre-order staan, maar het duurt allemaal zo lang en je weet gewoon dat je een PS5 nodig gaat hebben voor deel 2. En die ben ik niet van plan day 1 te halen. En als ze zo weinig in een deel doen dan komen er nog wel heel wat delen waardoor je denk ik zelfs met de PS6 nog een deel krijgt. Ik denk dat ik maar wacht op een complete Edition ofzo :’)