Geen geld voor een Switch? Koop gewoon een Smitch joh!

De decembermaanden zijn al duur genoeg voor Jantje Modaal, dus je kunt je voorstellen dat de minima al helemaal geen ene rooie rotcent kunnen uitgeven aan Nintendo’s hybrideconsole. Gelukkig is het Zuid-Amerikaanse Nanica de kwaaiste niet, dus heeft het besloten om de arme Colombiaantjes van een alternatief te voorzien; de Nanica Smitch. I shit you not.

Het ongetrainde oog – en dan heb ik het over een bijzonder ongetraind oog in het bijzonder – zou zich nog aardig kunnen laten foppen door dit vernuftig stukje elektronica. De Smitch mag dan niet zo geavanceerd zijn als het origineel van Nintendo, maar ook de Smitch is voorzien van afneembare “Joy-Cons”, welke gevoed worden door AAA-batterijen. Het schermpje is waarschijnlijk ook niet zo HD als die van de Switch, maar wat wil je voor vijftig dollar?

Maar goed, voor die vijftig dollar krijg je wel een handheld console waar al 800 spellen op geïnstalleerd zijn, waaronder Mario Bros., Double Dragon en Bomberman (hallo, illegale ROMs!).

Speaking of illegale ROMs, Nanica loopt natuurlijk dik risico dat ome Nintendo deze hele teringzooi uit de handel laat yeeten, gezien de Japanners niet bepaald happig zijn op bootlegs en illegale ROMs. De een na de andere website wordt door het altijd jolig ogende Nintendo voor de rechter gesleept en zelfs YouTubers worden dringend verzocht om een beetje op te letten met wat ze uploaden.

 1.   
  Anoniem-484937263's avatar

  Smitches get stitches

 2.   
  Anoniem-604507090's avatar

  Nee

 3.   
  Anoniem-289046691's avatar

  800 games? Laat me niet lachen, 15 en daarna begint het te herhalen.

 4.   
  Anoniem-553034628's avatar

  Bruh… Dit is een pure ripoff

 5.   
  Anoniem-2001630507's avatar

  Dit is toch gewoon zeaar deprimerend

 6.   
  Anoniem-107537857's avatar

  @Anoniem-2001630507: ik bedoel zwaar

 7.   
  fantasyfreak's avatar

  Zal mooi staan in de kast naast de GS4 Pro en de X Game.

 8.   
  Reageerbuis-jongen's avatar

  Hmmm, ik ga wel switchen naar de smitch