3 december start eerste contentseizoen Call of Duty: Modern Warfare

Uitgever Activision heeft op Twitter het eerste contentseizoen voor Call of Duty: Modern Warfare onthuld. Op 3 december aanstaande start het eerste seizoen en vanaf dat moment wordt er gedurende een nog niet bekende periode allerlei nieuwe content aan de game toegevoegd. Alle content is volledig gratis en verschijnt gelijktijdig op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Zo komen er in ieder geval drie nieuwe mappen voor de multiplayer en zijn gebaseerd op mappen uit eerdere Modern Warfare-games: Crash, Vacant en Shipment. Ook de modus Ground War krijgt een nieuwe map, genaamd Port. Als laatst krijgt de modus Gunfight de mappen Cargo en Atrium.

Ook nieuwe multiplayermodi komt naar de game in de vorm van Reinforce, Gunfight OSP en Infected. Ook komen er nieuwe Spec Ops-missies als Grounded, Just Reward en Pitch Black. De RAM-7 en Holger-26 zullen als nieuwe wapens toegevoegd worden.

Op 3 december onthult Activision tevens de betaalde Battle Pass en daarmee kunnen spelers in de multiplayer-variant een apart level behalen en verschillende cosmetische items ontgrendelen.

  1.   
    NdeM's avatar

    Hoop dat ze Terminal/Skidrow van MW2 toevoegen. Verder is het wel weer een COD als vanouds. Lang geleden dat ik plezier uit deze gamereeks haalde.

  2.   
    Anoniem-1906454405's avatar

    @NdeM: terminal zal heerlijk zijn, weer lekker OG snipen