Legendary Bounty Etta Doyle nu te vangen in Red Dead Online

Met de pc-release van Red Dead Redemption 2 zullen ook steeds meer mensen hun weg vinden naar Red Dead Online. Deze week is daar wederom een Legendary Bounty te vangen en ze draagt de naam Etta Doyle. Vroeger was ze een Madame van lichte zeden onder de naam Madame La Perle, maar inmiddels heeft ze samen met haar vriendinnen een ander beroep gevonden. Ze beroven koetsen en treinen, voornamelijk van Leviticus Cornwall, die je nog kunt kennen uit de story van de game.

Cornwall is het zat en heeft een valstrik bedacht om de dames te pakken. Er zijn geruchten verspreid dat er een trein met waardevolle spullen arriveert in St Denis en het is aan jou om de dames te grijpen. Je mag Etta niet doden! Je kunt de missie starten bij een Bounty Board.

Alle spelers die tussen nu en 11 november inloggen bij Red Dead Online krijgen 100 dollar ingame geld en een gratis schatkaart, alaaf!

Vanaf vandaag kunnen Collectors weer een aantal bijzondere vondsten doen, namelijk Ace of Cups, Ace of Wands en Absinthe. Als je deze te pakken hebt kun je goed geld verdienen bij het postkantoor of Madam Nazar. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe emotes toegevoegd in de game, waaronder de duim omlaag en applaus.

Tot zover de update voor deze week, tot de volgende!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren