Steam lijkt mensen te vragen om hun reviews na meer speeltijd te herzien

Valve lijkt een functie in Steam te hebben gebakken welke gebruikers vraagt om een geposte review te herzien, vooral wanneer is gebleken dat deze speler aanzienlijk wat extra uren in de game heeft gestoken. Mocht je dus een beetje balen van je oorspronkelijke oordeel omdat je na tig extra uurtjes grinden toch tot de ontdekking bent gekomen dat het allemaal niet zo zwart/wit is als je aanvankelijk postte, dan kan dit zomaar je kans op verlossing zijn.

De feature werd opgemerkt door Redditer PunnyCasual, die na 93 uur extra speeltijd te hebben gestoken in Destiny 2 prompt een oproep van Steam kreeg om zijn review te herzien. Ook Redditer SirKlepto beweert een soortgelijk voorstel van Valve’s launcher te hebben gekregen, al betrof het in zijn geval niet Destiny 2 maar Hitman 2, waar de beste individu 165 uur in heeft gestoken.

Hoewel dit natuurlijk geen baanbrekende feature vormt, is het wel een slimme zet van Valve. Meningen kunnen nu eenmaal veranderen wanneer je wat verder speelt – en al helemaal wanneer je er meer dan 90 uur extra in pompt – dus de optie om je mening bij te stellen kan voor potentiële kopers van waarde blijken te zijn. Zo hebben we vast en zeker allemaal wel eens een game gespeeld waar we achteraf heel anders over dachten, toch? Wellicht stelt onze Amador zijn mening omtrent Destiny 2: Shadowkeep ook wel bij na twee volle werkweken aan extra speeltijd…

  1.   
    CozierMass's avatar

    Geen slecht idee eigenlijk, mogen meer reviewers doen.
    Als iedereen Sea of Thieves bijvoorbeeld opnieuw zou beoordelen……