Volgende week nieuwe PlayStation State of Play met Last of Us 2

Er komt wel een nieuwe bak met nieuws aan omtrent PlayStation. Een nieuwe State of Play staat in de planning voor dinsdag 24 september en hierin wordt meer informatie over The Last of Us Part 2 vrijgegeven.

De laatste State of Play-video is alweer van mei dit jaar. Tel daar de overgeslagen E3 bij op en het is toch al lang stil geweest rond Sony en PlayStation. De video van aankomende dinsdag gaat twintig minuten duren met daarin sowieso nieuws over het grote project van Naughty Dog. Neil Druckmann, vice-president van de studio, heeft dit zelf op Twitter bevestigd.

Verder worden er nieuwe games beloofd en meer updates over de nu al bekende titels. Sony geeft wel heel duidelijk aan dat we geen woorden hoeven verwachten over next-gen projecten die in de pijpleiding zitten. Wat hoop jij te zien aankomende dinsdag? Laat het weten in de reacties!

 

 1.   
  Pim Huberts's avatar

  Ik hoop natuurlijk op een release date van the last of us part II, naast dat hoop ik op multiplayer gameplay. En verder laatbiknke verrassen!

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  @Pim Huberts:
  precies dat… een datum zou onderhand wel eens mogen…

  Word tijd dat er weer een goede reden is om de PS4 weer eens aan te zetten, Die van mij is al een paar maanden niet meer aan geweest omdat ik de laatste tijd alleen nog op PC game [nja LAPTOP dan he, Maar pc games]

  zou ook zo graag willen dat er een nieuwe reeks uncharted games of uncharted achtige games zouden komen. uncharted was mijn meest geliefde ps game. samen met tomb raider