Borderlands 3 nu al een groot succes volgens Gearbox

Afgelopen vrijdag is Borderlands 3 gelanceerd en natuurlijk kun je snel de review verwachten op Gamersnet.nl. Over het succes van de game is directeur van Gearbox; Randy Pitchford in ieder geval duidelijk. Volgens hem waren er op pc twee keer zoveel spelers actief in de nieuwe game dan ooit bereikt is met Borderlands 2.

Natuurlijk is niet iedereen even blij, zeker vanwege het feit dat de game exclusief via de Epic Game Store is gelanceerd (tot april 2020). Ook gaan er verhalen dat de game wat buggy is. Wij zullen dit natuurlijk zelf onderzoeken als we ons opmaken voor de review van de game.

Ben jij al begonnen met Borderlans 3? Laat het ons weten in de reacties! En vergeet ook niet mee te doen met de Borderlands 3 prijsvraag!

 1.   
  CozierMass's avatar

  De game heeft een paar kleine technische mankementen maar die drukken niet de FUN!
  Dit patchen ze er waarschijnlijk wel uit. Over het geheel is het zeker genieten.
  Mijn ervaring tot nu toe is zeer positief! Wat een vette game!

 2.   
  Mallorn's avatar

  Jammer dat ie dat niet laat zien.
  Ik vind dat je zo’n statement moet onderbouwen. Lijkt mij namelijk hoogst onwaarschijnlijk.
  Ook jammer dat Epic dergelijke cijfers niet deelt.

 3.   
  Anoniem-86968713's avatar

  Dit kan best wel kloppen want Borderlands 2 peak was niet eens zo super hoog en Borderlands 3 werd heel erg gehyped. Maar peak betekent niks het gaat erom hoeveel actieve spelers je hebt voor een langere tijd

 4.   
  Anoniem-1857156909's avatar

  Dit is hetzelfde als de zogenaamde 30 uur voor ’t verhaal statement. Op howlongtobeat.com zie je al dat het gemiddelde bij de 20uur ligt. Voor context hij zei dat de 30u is als je alleen story doet en’ haast’ hebt.