Volgende week zijn rollen speelbaar in Red Dead Online

Rockstar heeft aangekondigd dat de befaamde rollen vanaf 10 september beschikbaar zijn in Red Dead Online. Zoals eerder beschreven zullen spelers aan de slag kunnen met drie specialisten: de Bounty Hunter, de Trader en de Collector. Binnen je rol zal je jezelf specialiseren en dit brengt natuurlijk extra bonussen met zich mee. Dit kan bepaalde loot zijn, maar ook dingen als verbeterde Eagle Eye of trucjes met je vuurwapen. Onderstaande trailer moet een mooi beeld geven van wat er allemaal mogelijk zal zijn.

Naast de rollen krijgen klanten van Wheeler, Rawson & Co. de kans om gratis lid te worden van Wheeler, Rawson & Co. Club. Dit loyaliteitsprogramma is de voorganger van de bekende bonuskaart en geeft je extra XP en beloningen als kleding, accessoires, cash, tonics en meer.

Ook komt er een Outlaw Pass beschikbaar. Voor 35 Gold Bars krijg je toegang tot deze “battle pass” en ook dit biedt vele extra’s als kleding, cash, upgrades voor je kamp, speciale vouchers en meer. Er zijn 70 rangen tot doorlopen je als je dat hebt gedaan krijg je de 35 Gold Bars terug. De periode waarmee je met de Outlaw Pass aan de slag kunt is tussen 10 september en 18 november.

Rockstar is druk bezig met het completer maken van Red Dead Online en we horen ook graag jouw bevindingen. Laat het ons vooral weten in de reacties.

  1.   
    Sixty's avatar

    ik kijk hier echt naar uit, ik hoorde ook iets over dat als je twitch prime hebt geconnect dat je dan bij deze update ook nog iets extra’s krijgt.