Rollen komen snel naar Red Dead Online

Rockstar heeft een update gegeven over de rollen die komen naar Red Dead Online. Later deze zomer zullen allereerst de Bounty Hunter, de Trader en de Collector worden toegevoegd.

Als Bounty Hunter kun je kiezen of je voor de goede of de slechte kant van de wet speelt. Je dient verschillende mensen dood of levend af te leveren en tijdens je progressie zal je beloond worden met onder andere een verstevigde lasso, nieuwe trucjes die je kunt doen met je vuurwapens en extra skills om mensen op te sporen.

De Trader kan een eigen winkeltje openen in je eigen kamp, waar je samen met je vriend Cripps meer gaat leren over huiden en het vak van slager. Je kunt je kamp later upgraden met een wapenkluis, keuken en je kunt een trouwe viervoeter trainen om je kamp te bewaken. Als je handeltje groeit krijg je onder andere een betere tas, nieuwe skills en zelfs hunting wagons om grotere buit binnen te halen.

De Collector gaat op zoek naar schaars te vinden spullen zoals juwelen, bijzondere pijlpunten en andere schatten. Deze kun je natuurlijk verkopen als je het goed gaat kun je een nieuwe verrekijker, een lantaarn voor je paard en een metaaldetector vrijspelen.

De eerste rollen zullen later deze zomer worden toegevoegd aan Red Dead Online.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren