Preview: Marvel’s Avengers hands-on

Het was niet de meest spannende Gamescom uit de geschiedenis, maar toch mochten we wel aan de slag met een aantal topgames! Onze Amador is blij, want hij is hands-on gegaan met Marvel’s Avengers, de nieuwe game van de makers van Rise of the Tomb Raider (Crystal Dynamics). Sterker nog, hij mocht spelen met alle karakters, The Black Widow, Thor, Iron Man, The Hulk en Captain America! Peter wil er graag alles van weten, want hoe speelt deze game-as-a-service eigenlijk? Ondertussen komen er natuurlijk ook weer stinkende Duitsers langs.

Lees ook de Marvel’s Avengers preview

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

 1.   
  Derocker1000's avatar

  Goede video preview, we hebben al 2 goede game jaren op vlak van Marvel games. Eerst Spider-Man, vorige maand Marvel Ultimate Alliance 3, en dan nog ergens dit jaar Iron Man VR. Het kan niet op bij Disney. Maar wat ziet The Avengers er toch awesome uit, laat maar komen! 😀 Als de game net zo lekker speelt als Tomb Raider komt het helemaal goed.
  Hahah Peter blijft geniaal, had de video al gezien op Instagram ik kwam niet meer bij.

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ziet er wel super vet uit dit spel, ga zeker wel spelen denk ik.