Totale roster en info Mortal Kombat 11 Kombat Pack gelekt

De gaming industrie is weer eens zo lek als je grootmoeders theezeefje en zowel Warner Bros. als NetherRealm Studios zijn deze keer royaal de sjaak. Iemand heeft namelijk iets te vroeg op de YouTubes ‘publish’-knop gedrukt en daarmee alle info rondom Mortal Kombat 11’s Kombat Pack openbaar gemaakt.

Uiteraard is de video na het ontdekken van de onfortuinlijke snafu linea recta weer offline gehaald, maar het internet – en dan Reddit in het bijzonder – is bikkelhard en heeft het geheugen van een olifant. Een screenshot werd dan al vlug getrokken en gedeeld. Hoewel NetherRealm het gros van de vechters al heeft bevestigd, wisten we natuurlijk nog niet wanneer we deze konden verwachten en hoe ze eruit komen te zien. Tot vandaag dus.

Naar de eerste twee hoeven we niet echt meer te kijken, gezien Shang Tsung zich al menig digitale ziel eigen heeft gemaakt en Nightwolf intussen ook al flink wat schedels aan het splijten is. De volgende in de lijn is dan Arnie. Op 8 oktober zal The Governator als een bejaarde Terminator T-800 worden toegevoegd aan de selectie, ruim op tijd voor de launch van Terminator: Dark Fate en de toevoeging van Mortal Kombat 11 op Google Stadia.

De toevoeging van Sindel – welke ook al geteased werd op social media – laat tot eind november op zich wachten, gevolgd door Joker in januari en Spawn in maart 2020. Nogmaals, de komst van deze personages is niets nieuws meer gezien ze al voor de launch van Mortal Kombat 11 werden gelekt middels een datamine, maar nu hebben we tenminste concrete informatie.

Wat wel opvalt is het ontbreken van andere gelekte personages. Middels de eerder genoemde datamine kwamen ook namen als Evil Dead’s Ash, Sheeva en Fujin boven water, maar daarvan ontbreekt nog ieder spoor. Wellicht dat deze in het volgende Kombat Pack verwerkt worden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren