Nieuw personage Super Smash Bros. Ultimate nu beschikbaar

Tijdens de E3 van bijna twee maanden geleden heeft Nintendo de naamloze held uit Dragon Quest onthuld, als het tweede DLC personage voor Super Smash Bros. Ultimate. Onder de naam Hero is het nieuwe karakter vanaf vandaag in Europa te vinden in de game, nadat hij of zij gisteren al verscheen in Amerika.

Als je de fighters pass hebt voor Super Smash dan wordt Hero automatisch toegevoegd aan het roster, samen met een nieuwe arena, muziek en wat leuke outfits voor je Mii in de game. Tegelijkertijd is ook update 4.0 live gegaan en die heeft één heel opvallende wijziging qua gameplay meegebracht. Mocht je de gelukkige zijn die de Smash Ball weet te bemachtigen of je FS-meter vol krijgt tijdens een potje knokken, dan heb je nu nog maar beperkt de tijd om je Final Smash los te laten. Als je niet binnen twintig seconden je aanval gebruikt, dan raak je die kwijt.

In Los Angeles heeft Nintendo ook Banjo-Kazooie aangekondigd als de derde vechter, die in de fighters pass wordt toegevoegd. Het dodelijke duo moet dit najaar verschijnen in Super Smash Bros. Ultimate en hopelijk weten we binnenkort ook wie de laatste twee toevoegingen worden. Wie zie jij graag nog verschijnen in het enorme roster van Super Smash Bros. Ultimate? Laat het weten in de comments!

 1.   
  CozierMass's avatar

  Het roster is al zo vol, maar als ik mocht kiezen dan zou ik voor Rayman en Paper Mario als volgende fighters gaan.

 2.   
  OnOwned's avatar

  @CozierMass: Leuke keuzes! Alleen nóg een soort Mario is denk ik teveel van het goede.

  Ik zie heel graag Isaac van Golden Sun en misschien dat we dan toch nog Waluigi gaan krijgen.

 3.   
  Wester Wagenaar's avatar

  @OnOwned: Isaac en Waluigi zitten al in de game als Assist Trophies, dus die kans schat ik klein in.

  Ik denk dat ze gaan voor een breder scala aan personages en dat Nintendo geen eigen IPs toevoegt. Square Enix heeft al vertegenwoordiging met Cloud en Hero, Bandai Namco heeft dat met Pac-Man, Konami met Snake, SEGA met Sonic, Atlus met Joker en Microsoft met Banjo-Kazooie.

  Worden de laatste twee Ubisoft (Rayman, Jade, Rabbid), Level-5 (Layton, Ni no Kuni, Yo-kai Watch), of misschien wel Activision (Spyro, Crash)?