Minecraft Steve komt naar Super Smash Bros. Ultimate

Het heeft even mogen duren, maar dan heb je ook wat. Met een nieuwe trailer heeft Nintendo de nieuwste personage uit de doeken gedaan voor Super Smash Bros. Ultimate. Niemand minder dan het Microsoft-personage Minecraft Steve maakt zijn intrede op het vechtspel van Nintendo, waar klaarblijkelijk echt iedereen bij aanwezig is.

Met enkele gloednieuwe strijdvelden, die als het ware compleet gekopieerd zijn vanuit Minecraft, kan je als de oude vertrouwde Steve-personage het opnemen alle andere karakters in Super Smash Bros. Ultimate. Mocht je nou meer gewend zijn geraakt aan Alex, dan kan je ook als haar kiezen. Je kan er zelfs voor kiezen om een hersendode Zombie of een privacygevoelige Enderman te worden.

Toch laat deze onthulling nog lang niet alles zien wat deze nogal sterke Minecraft-personage precies in petto heeft. Daarom komt Nintendo op 3 oktober met nog een video waar in alle duidelijkheid wordt laten zien wat je precies kan doen in Super Smash Bros. Ultimate. Daarna kan je overigens meteen intunen bij Minecraft Live die meteen na de video live gaat.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren