NBA 2K20 Demo dropt op 21 augustus, maar niet voor iedereen

Liefhebbers van een potje digitaal B-ballen hebben weer iets om naar uit te kijken, want geloof het of niet; 2K komt ook dit jaar weer met een NBA 2K-game op de proppen. Om te ervaren of NBA 2K20 (want zo heet de game verrassend genoeg) iets voor je is, kan iedereen op 21 augustus alvast met de demo aan de slag. Nou ja, bijna iedereen dan.

Het is namelijk gebleken dat de NBA 2K20 Demo niet op elk platform verschijnt. In een aankondigingspost op Facebook wordt uitgelegd wat de demo precies omvat, wanneer deze exact los gaat en op welke platforms dat het geval is. Opvallend is dat de pc buiten de boot valt. De demo – welke in het verleden nog wel eens onder de naam Prelude werd uitgebracht – verschijnt alleen op de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

De functionaliteit van de demo verschilt niet bijzonder veel van de vorige edities, gezien we ook deze keer alvast een eigen basketballer kunnen aanmaken in MyPLAYER en wat van de game kunnen proeven in MyCAREER. Wanneer je helemaal content bent met je creatie, kun je deze meenemen naar de volledige versie van NBA 2K20. Dat scheelt je later weer een hoop dubbel werk en onnodige VC-uitgaves “omdat die stats toch niet helemaal fijntjes waren”.

De volledige versie van NBA 2K20 verschijnt op 6 september. Mocht je nu helemaal niet weten of die hele NBA 2K-handel wat voor je is, check dan vooral eventjes onze review van NBA 2K19

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren