Opnieuw accessoires online voor Nintendo Switch Mini

Eerder nog dit jaar werden de geruchten dat er een nieuwe versie van de Switch in de maak is ontkracht door Nintendo zelf. Maar de geruchtenmolen blijft door draaien. Er waren al eerder accessoires voor een Nintendo Switch Mini online gezet. Nu zijn er foto’s opgedoken van accessoirekoning BigBen die de nieuwe mini-console voorziet van beschermhoes.

Op de website van Honson is al langere tijd een pagina gewijd aan accessoires voor de Nintendo Switch Mini. De nieuwe geruchten zijn afkomstig van een Duitse website, die foto’s in handen heeft van een BigBen beschermhoes voor een nieuw soort Switch. Deze Nintendo Switch Mini, zoals deze schijnbaar gaat heten, lijkt kleiner van formaat en de afneembare Joy-Con-controllers ontbreken. Op de verpakking van de beschermhoes lijkt de tekst “Mini SWITCH.2” te staan.

Het lijkt er toch steeds meer op dat Nintendo ons allen in het ooitje heeft genomen en wel degelijk van plan is om een nieuwe versie van de Nintendo Switch uit te brengen. Onlangs leek het er zelfs op dat er afbeeldingen van het nieuwe apparaat waren opgedoken.

Krijg jij het warm bij de gedachte aan een nieuwe Nintendo Switch? Of ben je tevreden met hoe de huidige console is? Laat het ons weten!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren