EA, de nieuwe Kinder! | Gamersnet Podcast #65

Na een weekje onrust met veel verhuiswerkzaamheden zijn we weer terug met een nieuwe GN Podcast! Deze week schuift allereerst onze Michiel aan, die al sinds 2006 zijn ongezouten mening geeft over de game-industrie en in dit geval de E3. Ook is Salim van de partij, die een appeltje schillen heeft met EA en hun vergelijking dat loot boxes als Kindersurprise-eieren zijn.

Maar bovenal bespreken Peter en de heren in bijna twee uur de gehele E3, wat waren hoogte- en dieptepunten en hoe ziet de nieuwe generatie consoles er straks uit?

Luister dus vooral naar de nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast:

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of [email protected], of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

  1.   
    darroox's avatar

    Lekker geluisterd, misschien toch maar eens watch dogs 2 demo checken ??

  2.   
    fantasyfreak's avatar

    Michiel! Ik hoorde hem inderdaad in wat oude afleveringen en volgens mij de marathons weleens voorbij komen en vond het best jammer dat hij er eigenlijk nooit meer was. Geen idee wat het is, maar hij heeft ook echt een stem voor een podcast wat fijn is om naar te luisteren. En humor dus het zou leuk zijn als hij vaker langs kan komen!