Director The Last Of Us 2 wil wat kwijt over de releasedatum

The-Last-of-Us-2-director-wil-wat-kwijt-over-releasedatum

De releasedatum van Naughty Dog’s hoog geanticipeerde The Last Of Us 2 is bij velen inmiddels een obsessie geworden en vrijwel heel de community wil zo onderhand wel eens weten hoe het zit met een concrete releasedatum. Gezien het internet al hevig speculeert en het dev team de één na de andere vraag op zich afgevuurd krijgt, heeft de director van de game , Neil Druckmann, op Twitter gepost hoe de vork in de steel zit.

Onze Neil, die naar alle waarschijnlijkheid de leukste thuis is, heeft jammer genoeg nog steeds geen concrete releasedatum. Wat hij wel heeft, is advies aan alle ongeduldige gamertjes thuis. “Stop met vragen stellen a.u.b.” lijkt het advies te zijn, want middels een tweet weet meneer Druckmann ons duidelijk te maken dat we het uitblijven van de game aan onszelf te danken hebben.

Nu is het natuurlijk allemaal maar een geintje en de releasedatum is waarschijnlijker dichterbij dan we denken, gezien eerdere berichtgeving ons deed vermoeden dat de ontwikkeling in diens eindfase zit, maar laten we voor de zekerheid het team van Naughty Dog toch maar met rust laten.

Mocht je nou echt, echt, ECHT je fix nodig hebben en geen dag meer zonder dit aanstaande epos kunnen, lees dan vooral even wat onze Sander te zeggen heeft in zijn preview van The Last Of Us 2. Meer kunnen we nu ook niet voor je doen. Sorry…

 1.   
  Rolf31's avatar

  Neil, every time you don’t answer our question on the release date, your salary gets cut back $5,- per hour…

 2.   
  mmx's avatar

  @Rolf31: dit is mooi gezegd.goed gedaan Rolf31 de man in kwestie vergeet dat uiteindelijk wij als gamers zijn boterhammen dik belegd houden.

 3.   
  Patrick Meurs's avatar

  Het enige wat ik tegen Neil wil zeggen is dit: “Neil, maak je niet zo druck mann”

 4.   
  Rolf31's avatar

  @Patrick Meurs:
  Hahah of of of

  Stop eens met het Druck-en van je snor en breng die game uit

 5.   
  mmx's avatar

  @Rolf31: precies kom op met die game.

 6.   
  Rolf31's avatar

  @mmx:

  Juist. Hup opschieten.

 7.   
  Mike Gevers's avatar

  @Patrick Meurs: Haha, +1 voor die woordgrap