Wasteland 3 voorzien van nieuwe website met meer beelden

Gisteren al voorzien van een uitgebreide E3 gameplay-trailer op Microsofts eigen Xbox E3 2019 Briefing, maar nu geduidt met meer context: Wasteland 3 heeft een nieuwe, officiële webpagina op de website van inXile Entertainment.

De releaseperiode staat ook hier nog vast op de lente van 2019, maar inXile maakt meer duidelijk met een reeks beloofde features. Daaronder vallen de mogelijkheid om meer op het party aspect van de tactiek te focussen, alsmede de omgeving beter in te zetten in de post-apocalyptische gevechten.

Gebundeld met de nieuwe website kwamen ook een reeks verse screenshots los, waaronder deze vier strategische pareltjes:

Wasteland 3 staat momenteel nog altijd in de planning voor een verschijning in de lente van 2020. Over de mogelijke platformen, naast Xbox One en pc, wordt nog niet gesproken. Wel laat Xbox’ officiële gamepagina weten dat de game ook zal verschijnen als onderdeel van de Xbox Game Pass.

Oorspronkelijk kreeg inXile de financiering van Wasteland 3 zelf rond, nog voor de overname van Microsoft. Via crowdfundingplatform Fig.co haalde Wasteland 3 zeker drie miljoen dollar op; 113 procent van de vooraf aangenomen doelstelling.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren