Wattson is tiende Legends voor Apex Legends

Tijdens de EA Play van vandaag is officieel Wattson uit de doeken gedaan, de tiende Legend. Gisteren werd er al flink naar deze onthulling gehint en vandaag hebben we haar voor het eerst in actie gezien in Apex Legends.

Wattson is net als Gibraltar een defensive Legend en zij is vooral heel handig met elektriciteit. Ze kan pijlers neer zetten die samen één elektrisch hek vormen, waar de vijand door beschadigd wordt. Als teamgenoot kan je wel door de hekken heen lopen, waardoor het makkelijker wordt om in veiligheid iemand snel overeind te helpen. Ben je even niet in de buurt van zo’n hek, maar loopt een vijand er alsnog doorheen, dan krijgt het hele team te horen dat er contact is geweest.

Haar ultimate is de interception pylon en heeft flink wat voordelen. Het is een apparaat die op de grond wordt geplaatst en net zo lang op het veld blijft staan, tot het kapot wordt geschoten. Je kan er tot drie tegelijk in het spel hebben en iedereen kan zijn beschadigde body shield langzaam repareren als je in de buurt van zo’n pylon staat. Ook worden de skills van Wattson veel sneller opgeladen in de buurt van haar ultimate.

Tenslotte is haar passive heel handig in combinatie met de voorgaande skill. Wattson kan met slechts één ultimate accelerant haar interception pylon opnieuw oproepen. Buiten het feit dat men met deze skill zowel passief als agressief kan spelen, is de ultimate accelerant nu niet alleen nog maar belangrijk voor Lifeline.

Vanaf 2 juli is Wattson speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc op het moment dat seizoen 2 van Apex Legends gelanceerd wordt.

 

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren