Pokémon Home, Pokémon Masters en Detective Pikachu 2 onderweg

Vannacht was er een persconferentie van de Pokémon Company waar een aantal nieuwe projecten zijn aangekondigd. Allereerst is daar Pokémon Home, een nieuwe app die gebruikt maakt van de cloud om een aantal games te koppelen. In samenwerking met de Pokémon Bank kun je Let’s Go Pikachu en Eevee, Pokemon Go en Pokémon Sword en Shield gebruiken om thuis verder te gamen met je gevangen Pokémon. Daarnaast kun je met vrienden ruilen en tegen andere trainers strijden in multiplayer. Pokémon Home moet begin 2020 verschijnen.

Naast Home is ook Pokémon Sleep aangekondigd. Deze app laat je wakker worden met je favoriete Pokémon en wordt gekoppeld aan een nieuw apparaat genaamd Pokémon Go Plus +. Hiermee worden slaapgegevens gemeten, terwijl alle andere functionaliteiten van de oude Pokémon Plus aanwezig zijn.

Pokemon Masters is de nieuwe game van DeNa waar eerder geruchten over waren. Deze app zal je een nieuwe manier van vechten introduceren en er zijn zeer bekende Pokémon-trainers die je de kneepjes van het vak leren. Veel meer details zijn niet vrijgegeven, behalve dat de game nog dit jaar moet verschijnen.

Tot slotte is aangekondigd dat Detective Pikachu 2 onderweg is voor de Nintendo Switch. Het succes van de film lijkt de reden, want er wordt gesproken over “plannen voor een nieuwe game”, wat betekent dat de ontwikkeling nog niet eens begonnen is en een releasedatum nog ver weg is. De eerste Detective Pikachu verscheen op de Nintendo 3DS.

Tot zover de informatie van de persconferentie van de Pokémon Company afgelopen nacht. Over alle projecten houden we je natuurlijk op de hoogte bij Gamersnet.nl.

  1.   
    LightFasher's avatar

    Erg vaag allemaal, maar ben wel nieuwsgierig.

  2.   
    Grolschje's avatar

    Ik ben erg benieuwd, ik zie het tegen die tijd wel verschijnen