1.   
  soloscout's avatar

  Na lang wachten op de volgende titel in de historische reeks van total war ben ik eindelijk blij dat ze niet voor nog een warhammer game zijn gegaan. Ik kan niet wachten om met vrienden en randoms een head 2 head / coop campagne te beginnen en er uren game plezier aan te beleven. Ik heb de coop van shogun 2, Rome 2 en Atilla ook altijd al vet gevonden. Maar nu je elkaar kan bespioneren en backstabben maakt de uitdaging om voor alleen heerschap te gaan alleen maar leuker.

 2.   
  Puddingboom's avatar

  Toen three kingdoms werd geteased enorm hyped. Toen zag ik de eerste gameplay beelden en de weirde animaties en toen zakte die hype enorm weg. Na de uitstel en verbeteringen en trailers weer enorm hyped. Ik heb alle total wars tot nu toe nog gespeeld behalve napoleon met veel plezier. Mee eens dat de ‘epic’ factor naar beneden is geschaald i.v.m. de missende creatures maar mijn geschiedenis fetish triggered enorm door deze game. Na total war 1/2 ben ik nu echt klaar voor dit sappige spel.

  En die fucking trailer muziek voor deze review, zoals ik in de vorige trailer post al zei, enorm on point! Thanks voor de review.