Review: RAGE 2

Al eerder deze week voorzien van een uitgebreide, geschreven review én een ludieke rally-video (mét prijsvraag), maar nu ook vertegenwoordigd met een video review: RAGE 2. Is dit dé post-apocalyptische shooter van dit jaar?

Het vervolg op het ietwat lauwwarme ontvangen RAGE probeert fouten recht te zetten en schotelt meer chaos voor, nu van de hand van zowel id Software (DOOM) en Avalanche Studios (Mad Max). Voor één deel lijkt dat helemaal waar, maar onze Tom merkt toch het een en ander aan smetjes op. Over die missers (en meer), hoor je uitvoerig in deze video…

 1.   
  mmx's avatar

  7.5 goede cijfers klopt als een bus.ik mis wel de feelings in rage 2,niet echt super dus.

 2.   
  tijn80's avatar

  Is Rage lauwwarm ontvangen? Peter heeft het een 9,6 gegeven?!? Heb de game zelf nooit gespeeld, maar ik zou zeggen dat een 9,6 toch wel een goede ontvangst is…

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @tijn80: Punt was meer dat Peter echt de uitzondering was, wat betreft reviews. Gemiddeld bleek het onthaal veel kouder, en vooral over verloop van tijd werd RAGE niet echt als een klassieker afgeschilderd.

  Bij veel van dat soort games zie je een paar jaar later een eigen following ontstaan, maar RAGE leek die niet echt te hebben. Althans, zo heb ik het ervaren.