EA teaset aanstaande onthulling van Star Wars: Jedi Fallen Order

De onthulling van Star Wars: Jedi Fallen Order, de Star Wars-game van ontwikkelstudio Respawn Entertainment, staat alweer voor de deur. Eerdere lekkage en geruchten lieten al wat over de mysterieuze (werk)titel doorschemeren, maar op de Star Wars Celebration wordt de game hoogstwaarschijnlijk dan echt uit de doeken gedaan.

Een extra streep onder dat vermoeden werd geplaatst door EA Star Wars op Twitter, die plots een eerste, officiële teaser plaatste. Daarop zien we niet alleen imponerende key art voor Respawns Star Wars-game, maar klaarblijkelijk ook het officiële logo:

De melding “Don’t stand out” lijkt evenals de informatie uit eerdere geruchten hard te maken. Die schreven over een setting waarbij de speler als een van de laatste Jedi moet zien te knokken in een door de Imperials beheerste wereld, waarbij “niet opvallen” uiteraard een broodnodige tip zou kunnen zijn om te overleven.

Verder lijkt de teaser weinig informatie los te maken over wát Jedi Fallen Order precies voor een spel is. Desalniettemin houden we aanstaand weekend de oren uiteraard gespitst, gezien Electronic Arts eerder al aangaf dat de échte onthulling bewaard zou worden voor de levensgrote Star Wars-beurs in Chicago…

De precieze onthulling van de game zou plaats moeten vinden op (onder andere) het EA Star Wars Twitch-kanaal, rond 20:30 uur ’s avonds op 13 april. Zit jij er al klaar voor?

 1.   
  DB Ries's avatar

  May the Force be with me

 2.   
  Tadao's avatar

  Is dit een of andere reboot for Jedi Knight? Kan interessant zijn

 3.   
  mmx's avatar

  Ik vind starwars games tof dus kom maar op.