Star Wars Jedi: Fallen Order wordt in april onthuld

Afgelopen juni was Vince Zampella van Respawn in het publiek aanwezig bij de persconferentie van EA, waar hij mocht aankondigen dat zijn studio werkt aan een singleplayer-game in het Star Wars-universum, die eind dit jaar zou moeten verschijnen, genaamd Star Wars Jedi: Fallen Order.

Sinds die aankondiging is het echter behoorlijk stil, waardoor velen vrezen voor het voortbestaan van de game, zeker ook omdat EA de laatste tijd de bijl zwaait door niet winstgevende studio’s als BioWare Montréal. Echter, EA kondigt nu aan dat Star Wars Jedi: Fallen Order in april wordt onthuld.

Tijdens de Star Wars Celebration zal de nieuwe game eindelijk worden getoond. Op 13 april is het zover: dan krijgen we te zien wie deze mysterieuze Padawan is die Order 66 heeft overleefd. Deze details werden in een eerder lek al verklapt. In de aankondiging is sprake van “nooit eerder geziene details”, maar dat is natuurlijk niet heel moeilijk, aangezien we eigenlijk nog niets weten van Star Wars Jedi: Fallen Order.

Naast Star Wars Jedi: Fallen Order gaan er geruchten dat we tijdens de Star Wars Celebration (11 tot 15 april) ook nieuws komt ontrent Star Wars: The Old Republic – en uiteraard de negende Star Wars-episode waar J.J. Abrams momenteel aan werkt. Over anderhalve maand is het dus smullen geblazen voor Star Wars-fans!

  1.   
    mmx's avatar

    Prachtig dit juich ik toe

  2.   
    someone else's avatar

    Ik hoop zo ontzettend dat deze game iets gaat worden en dat EA met zn tengels de developers lekker hun ding hebben laten doen