Star Wars: Jedi Fallen Order is een singleplayer-game

Op de E3 was kortstondig en terloops tijd voor Vince Zampella, een van de oprichters van Respawn Entertainment, een studio waarvan we weten dat die aan een Star Wars-game werkt: Star Wars: Jedi Fallen Order. Tijdens de persconferentie bleef het in het midden of het hier om een singleplayer- of multiplayer-game zou gaan, maar Zampella zelf geeft op Twitter antwoord.

De beste man geeft aan dat het gaat om een volledige singleplayer-ervaring die zich afspeelt in de tijd dat de Jedi werden vervolgd. Voor fans van de films: tussen Episode 3 en Episode 4. Star Wars: Jedi Fallen Order verschijnt in het najaar van 2019.

 1.   
  mattioza's avatar

  Ben benieuwd om Respawn (makers van multiplayer-games Titanfall 1 & 2) een singleplayer Star Wars te zien neerzetten. Een teaser-trailer had wel leuk geweest, al was het maar een cinematic van 10 seconden.

 2.   
  ScorpionNL's avatar

  De singleplayer van Titanfall 2 was goed. Dus geef ze nu de voordeel van de twijfel. Al is het wachten op meer info.

 3.   
  Daniel Z's avatar

  Dit kan oprecht heel vet worden. EA kan zich met zoiets redden, maar, mensen wilden geen singleplayer games meer toch? Ze hebben echt een shitstorm over zich heen gekregen en de successen gezien van singleplayer games, dus ik gok dat Respawn nog maar net aan deze Star Wars-titel bezig is.

 4.   
  mmx's avatar

  Een single player ,dit is fantastisch ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ En daarbij komt dat ik Starwars games leuk vind ๐Ÿ™‚ @Daniel ,dat heb je mooi gezegd!

 5.   
  mattioza's avatar

  Daniel Z schreef, "dus ik gok dat Respawn nog maar net aan deze Star Wars-titel bezig is."

  Zou heel straf zijn, zeker gezien de huidige releaseplanning. Een half jaar geleden was ook al bekend dat deze titel van Respawn in 2019-2020 moest verschijnen. Dus vermoed dat ze er meteen na Titanfall 2 (eind 2016) aan begonnen zijn.