Campfire Cook Off DLC voor Overcooked 2 verschijnt 18 april

Raak je maar niet uitgekookt in Overcooked 2? Geen zorgen: Ghost Town Games en Team 17 komen wederom op de proppen met een extra partje downloadable content (DLC), ditmaal voorzien van een knus kampvuurthema. De zogenaamde Campfire Cook Off content verschijnt aanstaande 18 april alweer, voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc (via Steam).

Het nieuwe, downloadbare pakket geeft spelers (uiteraard ook in co-op) de mogelijkheid om hunzelf door een volledig verse landkaart te branden, met zeker twaalf nieuwe levels. Tel daarbij twee volledig nieuwe recepten en vier verschillende koks aan toe, en het pakket begint nog een aardige vorm te krijgen.

Een precies bedrag voor het losse pakket blijft uit, maar Team 17’s officiële blogpost over de aankondiging bracht wél het prijskaartje over een andere bundel voor het tweede Overcooked.

De Campfire Cook Off vormt een eerste stuk extra content van een nieuw drieluik aan DLC. Gelijktijdig met de lancering van het uitbreidingspakket verschijnt dan ook een heuse Season Pass, die ambitieuze chefs toegang geeft tot deze DLC én de twee nog onaangekondigde pakketten die zullen volgen.

De culinaire seizoenpas moet op de kop voor een goede 18,99 euro, ongeacht het platform waarvoor de bundel wordt aangeschaft.

Campfire Cook Off is bij lange na niet het eerste stukje DLC voor Overcooked 2. Hiervoor verschenen onder meer al Surf ‘n’ Turf en een gratis pakket vol content om het Chinese Nieuwjaar mee te vieren.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren