Overcooked 2 viert Chinese New Year in gratis uitbreiding

Overcooked 2 begint langzaam te veranderen in een etentje met meerdere gangen, want vandaag is al de derde uitbreiding van de game uitgekomen en deze is, net als de Kerstmis-update, helemaal gratis. De DLC is geheel in teken van Chinese New Year en bevat onder andere een compleet nieuwe gamemodus.

De gratis uitbreiding bevat zeven nieuwe levels met een Chinees thema, nieuwe personages en een nieuwe manier van koken. Er moet nu namelijk gewokt worden en de enorme pan m0et constant worden verschoven naar verschillende firepits, die steeds aan en uit gaan. Alsof Overcooked 2 al niet lastig genoeg was.

Ook hebben Team 17 en Ghost Town Games de Survival Mode toegevoegd. Ieder level in de game en uit alle DLC-pakketten is te spelen in deze nieuwe modus en in principe doe je hetzelfde als altijd, alleen in deze modus krijg je voor elk ingeleverd gerecht weer wat seconden terug. Hoe langer je blijft staan, hoe cooler je bent natuurlijk en het is een modus die eindeloos te herspelen is.

Overcooked 2 kwam vorig jaar augustus uit voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc en ook wij waren erg te spreken over deze vriendschapslopende indiegame.

 

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren