Trover Saves The Universe verschijnt ook op Steam en Epic Games Store

De nieuwe, ludieke game van Justin Roiland (onder meer bekend als een van de grote gezichten achter Rick & Morty) en VR-ontwikkelaar Squanch Games blijkt toch niet volledig exclusief voor PlayStation. Trover Saves The World werd afgelopen E3 2018 aangekondigd als onderdeel van Sony’s line-up in Los Angeles, maar laat nu ook van zich horen over een verschijning op pc.

Volgens de officiële Trovers Save The Universe website moet de game, waarschijnlijk gelijktijdig met de verschijning op PlayStation 4, ook lanceren op Steam en de Epic Games Store. Tussen die twee platformen lijkt voorlopig nog geen geding voor ontwikkelaar Squanch Games, maar het zou niet de eerste keer zijn dat de ene over de ander verkozen wordt.

Welke VR-headsets zoal ondersteund worden, is nog niet bekend. Wél verzekert Squanch Games (op onder meer Twitter) dát de pc-versies de VR-modus van het spel in vol ornaat zullen ondersteunen.

Een precieze releasedatum voor Trover Saves The Universe blijkt evenals niet aanwezig, ongeacht de aankondiging naar meerdere platformen. De korte blogpost daarover geeft echter wél aan dat Squanch Games mogelijk volgende week met een grote onthulling daarover op de proppen komt…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren