Prijsvraag: Win The Division 2 goodies en de game (XBO)

Deze week is natuurlijk The Division 2 verschenen en om dat te vieren kregen wij een hele mooie perskit binnen. Daarvan kun je de Unboxing bekijken, maar nu geven we ook delen van het pakket weg! In het pakket is de game voor Xbox One te vinden, maar ook een megamooie rugzak, een epische pet, een notitieblok en een poster van de game.

Om kans te maken op dit pakket vragen we je om een leuke reactie onder dit bericht! Waarom vind jij dat je dit pakket verdient? Laat het ons weten in de reacties! Heel veel succes!

Kom snel terug naar Gamersnet als je wilt weten of je hebt gewonnen en natuurlijk hebben we ook snel de The Division 2 review voor jullie. Lees ook vooral de The Division 2 preview als je alles wilt weten onder de game.

 1.   
  DennieBroertjes's avatar

  ik wil winnen omdat ik de de tas gewoon heel mooi vind en ik kan altijd nog wel een tas gebruiken voor school, en de game is gewoon een geweldige game.

 2.   
  Surrenic's avatar

  De game lijkt me super vet! Deel 1 twee keer compleet uitgespeeld (PC en console) en die tas die is gewoon echt gruwelijk! Ga straks weer beginnen met mijn studie dus een tas kan ik zeker wel gebruiken! (StudentenLeven) hopelijk win ik hem!

  Succes iedereen!

 3.   
  Mike2165's avatar

  Ik doe graag mee omdat dit een gruwelijk mooi pakket is. En graag mee in de hype trein spring en het graag zelf wil ervaren,

 4.   
  darroox's avatar

  Hiermee kan ik als echte The Division agent de game helemaal uitleven, ik heb de Private en Open beta gespeeld en dat smakt naar meer !!

 5.   
  BozeBever's avatar

  Deze wil ik wel winnen! Kan ik in ieder geval digitaal een beetje stoer zijn, ‘muricaaa FuckYeah roepen’ en lood misbruiken. In het dagelijks leven doe ik namelijk volgens mij ook een petertje: Acting tough, maar dan met een iets hogere stem.

 6.   
  GrijzeVos's avatar

  Ik verdien het omdat ik graag pewpew wil doen met de homies.

 7.   
  Puddingboom's avatar

  Ik wou alleen even zeggen dat deze look je nog goed staat ook Peter!
  Ik doe trouwens niet mee, geen xbox in bezit haha. Gl all.

 8.   
  kev110's avatar

  ik wil deze winnen zodat ik me broer er blij kan maken want die wilt deze game heel graag maar is telkens uitverkocht dus heeft hem nog steeds niet ondank hij een fan is van de division serie dus ik hoop dat ik deze game en goodies win zodat ik me broer er heel blij mee kan maken

 9.   
  MaTriXX's avatar

  Ik speel het spel en wil het graag spelen met mijn vrouw, echter heb ik deel 1 samen met mijn vrouw gespeeld en geloof me die kan dit pakket zeker gebruiken, een echt survival pack want die zal ze nodig hebben mocht ze de game winnen want haar kill scores zijn nou niet bepaald om over te juichen :P.

  Dus ik wil het graag winnen voor mijn lieve vrouwtje.

 10.   
  NdeM's avatar

  Wil dit winnen omdat ik zat te twijfelen welke ik zou halen. PC of XBONE. Hiermee wordt de keuze gauw gemaakt. Gewoon voor beide dan. :’)

 11.   
  someone else's avatar

  Oeh nice! Ik doe meestal niet mee aan give-away鈥檚 omdat ik weet dat ik de game waarschijnlijk toch amper ga spelen en 鈥榤 een ander gun, maar deze zou toch wel erg nice zijn! Good luck iedereen!

 12.   
  mmx's avatar

  Ik wil het gewoon geven omdat ik het supercool vind

 13.   
  Hamklaas's avatar

  Oeh ik heb dit jaar nog geen game kunnen kopen en omdat ik een auto heb gekocht en ook nog op vakantie ga dus moet wat. In de tussentijd wel CoD 4 remastered gratis voor psplus gekregen dus daar de laatste paar dagen op lopen grinden, maar ik doe er ook niet moeilijk over om daar bij the Division 2 te winnen dan kan ik zeker weer eff door tot de vakantie. 馃檪

 14.   
  tranceguy's avatar

  omdat ik al eens gewonnen heb maar niks ontvangen. Wat heel lullig is dus lijkt me logisch dat ik dit verdien…..

 15.   
  ynse's avatar

  de game lijkt mij echt supertof ik heb de eerste game zelf niet gespeeld maar wat ik van de trailers enz heb gezien lijkt het echt een topgame
  ik zit op scouting en die tas is echt ziek ( ik ben sws xbox-boy):)

 16.   
  Donfatos's avatar

  Lijkt me mooi om te winnen en deze game op mijn xbox one x te laten shinen.

 17.   
  DB Ries's avatar

  Doet me weer denken aan mijn 14 maanden militaite dienstplicht in the good old eighties.

 18.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  Leuke actie! Na een maand lang geen internet te hebben gehad en mn meeste games digitaal niet te spelen zijn…zou dit een leuke afwisseling zijn.

 19.   
  Chevvy Chevvy's avatar

  Ik doe mee, want ik kan de goodies wel gebruiken, en dan vooral de rugtas voor onze eerste campeer avontuur met onze nieuwe Tunneltent! En de kleuren van de tas matchen ook nog eens met de kleuren van de tent! En wat de game betref, een geweldige game om te hebben en te spelen! Succes iedereen by the way! En voor de redactie van Gamersnet: Geweldig hoe jullie ons op de hoogte houden over games en hardware! Ga zo door!

 20.   
  maikelf's avatar

  Te gek! Dit is gewoon een heel mooi pakket en ik kan niet wachten om de game te gaan spelen. We hebben wekenlang gemekker over de verkiezingen aan moeten horen, nu is het weer eens tijd voor wat leuks. 馃槢

 21.   
  Reiverdemon's avatar

  Alleen die pet al. Dit wil ik gewoon winnen!

 22.   
  nikkipooh5's avatar

  Ik heb mijn toetsweek weer goed doorstaan en nu is het tijd om wat leuks te doen. En The Division 2 lijkt me dan super! Ik ben daarnaast ook heel benieuwd of ik er net zo stoer uit zie met zo’n pet. 馃槑

 23.   
  kanniet's avatar

  Zou de game dolgraag aan mijn zoon willen geven aangezien we samen ook the Division hebben gespeeld. De tas is als hulpverlener mezelf wel toevertrouwd.
  Natuurlijk zelf al sinds de alpha bezig en ook in de Gamersnet clan al wat uren zitten.

 24.   
  sayoki's avatar

  Leuke goodies, ik zou de pet en tas zeker gebruiken.
  En natuurlijk wil ik de game spelen op mijn xbox one.

 25.   
  Tinuzz's avatar

  Zn mooie pakket moet voor iemand zijn die al lang division speelt en dan kan de losse game naar een iemand die dit spelt nog niet heeft gespeeld

 26.   
  hernieuw's avatar

  Mijn broer ga ik verrassen met deze epische pet!! en de rest hou ik lekker zelf.

 27.   
  Regge's avatar

  Als grote division fan moet ik wel meedoen:D Leuke items en maybe voor een coseplay!

 28.   
  Marsl1983's avatar

  Met dit pakket kan ik de game geheel in stijl spelen! Ik loop nog steeds in een The Division 1 hoodie dus een pet en tas maken de outfit compleet! Met een poster boven mijn bed kan ik lekker wegdromen na een gamesessie en het notitieblok? Die gebruik ik voor mijn wishlist voor de rest van 2019 al denk ik dat The Division 2 een hoop tijd van 2019 in beslag gaat nemen!

 29.   
  elstim's avatar

  Met deze set kom je echt meteen in de mood voor deze game! Ik kijk er al even naar uit en als ik de recensies lees hoeven we niet teleurgesteld te worden. Ik ruim alvast even een week vrij in in mijn agenda. 馃槢

 30.   
  jsomers12's avatar

  Ik wil The Division 2 eerder spelen dan mijn broer en dat zou op deze manier zeker lukken! 馃榾 En dan kan ik er ondertussen natuurlijk al megastoer uitzien met de rest van het pakket.

 31.   
  moontje's avatar

  Tom Clancy’s The Division heb ik uitgespeeld en vooral veel plezier aan beleefd ben erg benieuwd naar deel 2 en de tas is zo cool daar ga ik heel hard voor duimen

 32.   
  ThaJabb's avatar

  Ik wil heel graag winnen omdat mijn vriendin heel lief The Division voor me heeft gekocht als cadeau… Ja de eerste helaas. Heb maar niks gezegd want het was heel lief en goed bedoelt natuurlijk, maar eigenlijk wil ik natuurlijk de nieuwe!!