Red Dead Online update brengt Spoils of War-modus en tijdelijke kleding

Het is weer tijd voor een nieuwe update in de Red Dead Online Beta. Vorige week werd Fool’s Gold toegevoegd en deze week verwelkomen we een nieuwe modus genaamd Spoils of War. Deze multiplayer-modus is een variant op Capture the Flag en is speelbaar van twee tot 16 spelers. De bedoeling is om je eigen stash te verdedigen en die van de tegenstander af te pakken en terug te brengen naar je eigen basis. Het team dat het meeste gestolen heeft is de winnaar. De modus brengt je onder andere naar Fort Mercer en Valentine.

Ook is er deze week extra XP te verdienen in alle Showdown-modi. Ook krijg je een extra bonus vann acht Dynamite Arrows als je een spelletje Spoils of War wint.

Tot slotte heeft Rockstar nieuwe kleding toegevoegd aan de game die slechts tijdelijk beschikbaar is.

The Tasman Outfit (Male only)
The Danube Outfit (Female only)
Tied Pants
Hitched Skirt (Female only)
Winter Shotgun Coat
Gardenia Hat
Squat Stovepipe Top Hat

Tot zover de nieuwe updates die deze week te vinden zijn in de beta van Red Dead Online. Veel speelplezier deze week!

  1.   
    someone else's avatar

    Nog altijd online niet opgestart, is het al mogelijk om met een vast groep spelers (vrienden) je eigen gang op te zetten en beetje met een camp rond de map trekken? Zolang er geen fundamenteel doel is hoef ik ook geen vs modes. En het zou fantastisch zijn als je je story mode compendium vol kan maken in online. Misschien is dit al zo maar volgens mij niet? Iig nog geen behoefte gehad online te starten