Smeargle verschenen in Pokémon GO

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar na behoorlijk wat teasers is de Pokémon Smeargle eindelijk te vangen in Pokémon GO. De kunst-Pokémon is te vangen door gebruik te maken van de recent verschenen GO Snapshot-functie. Elke keer als je een foto maakt van je Pokémon, is er een kans dat Smeargle die photobombt.

Dat zie je overigens pas als je je fotoshoot afsluit en de foto’s bekijkt. Mocht de kunstenaar je foto’s zijn binnengedrongen, verchijnt hij daarna op de kaart en kun je hem vangen.

Op dit moment lijkt het erop dat je één keer per dag een Smeargle kunt tegenkomen middels GO Snapshot. De IV’s (Individual Values) worden net als bij gewone wilde Pokémon willekeurig bepaald.

Wat aanvallen betreft, neemt Smeargle de moves over van de Pokémon die op de foto staat die hij photobombt. Dat is in lijn met Smeargle’s signature move, waarmee de Pokémon in de hoofdgames de laatstgebruikte aanval van een Pokémon overneemt.

Met de verschijning van Smeargle zijn alle Pokémon uit de tweede generatie eindelijk verkrijgbaar in de mobiele hit van 2016.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren