Super Mario Maker 2 aangekondigd voor Nintendo Switch

Tijdens de Nintendo Direct is zojuist Super Mario Maker 2 aangekondigd voor de hybride van Nintendo. Juni dit jaar moet de levelbuilder op de Nintendo Switch uitkomen.

Er is verder nog weinig bekendgemaakt buiten de releasedatum om, maar Nintendo belooft meer informatie vrij te geven zodra dit kan. Super Mario Maker 2 is de sequel op de game die is uitgekomen op de Nintendo 3DS en Wii U.

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Niet verwacht dat Ninty nog groots in zou zetten op het touchscreen, maar bij dezen.

  Wel benieuwd of dat niet beter zou gaan met een pennetje, trouwens. Met Super Mario Maker tekenen op de GamePad van de Wii U maakte ook dát scherm ineens ziek veel nuttiger.

 2.   
  fantasyfreak's avatar

  @Tom Kauwenberg:

  Ja daar ben ik ook wel benieuwd naar, maar ik denk dat het met je vingers ook wel goed kan werken. Het menu leken best grote knoppen dus er zal wel rekening mee gehouden zijn dat je geen pen meer hebt.

  En die sloper! Ein-de-lijk want dat vond ik best een groot gemis in de eerste game. En blijkbaar waren er nog tal van andere dingen die er bij konden. Dit is wel een game die ik nog even goed in de gaten ga houden al hangt de aanschaf wel af of je wel of niet verplicht bent om Nintendo Online te hebben. Daar zie ik namelijk tot nu toe geen grote meerwaarde in.