Update #25 verbetert PUBG; voegt gekantelde scopes toe

De patch notes waren al een week binnen, maar nu is Update #25 voor de pc-versie van PlayerUnknown’s Battlegrounds dan eindelijk ook live en wel. Pijlers zijn een verbeterde afstelling van loot, de toevoeging van de Bizon SMG en, zeker niet de minste ingreep, de langverwachte komst van “Canted Sights”.

Vooral het recent verschenen Vikendi gaat enigszins op de schop. Eerder zou deze een sneeuwscooter moeten krijgen, maar die is geschrapt wegens negatieve feedback. Wél wordt het sneeuwlevel nu verrijkt met een “Moonlight” weersomstandigheid, die het spel in gedeeltelijke duisternis zal hullen.

De nieuwe SMG, de rechttoe-rechtaan Bizon, verschijnt overigens ook enkel op Vikendi en het originele Erangel. Op de andere twee levels, Miramar en het populaire Sanhok, zal het geweer met lage terugslag dan weer niet verschijnen.

Een groot deel van de nieuwigheden werd al vlot getoond in de laatste Patch Report-video van PUBG Corporation zelf. Die praat je in nog geen twee minuten bij over de grootste veranderingen in Update #25:

Om iets dieper in te gaan op de gameplay-technische veranderingen van de Canted Sights, werd ook daarvoor een unieke update-video uitgerold. Deze laat niet alleen specifiek zien wélke wapens de nieuwe soort vizieren ondersteunen, maar ook hoe de functie invloed heeft op de terugslag van je wapens:

Wanneer alle nieuwe functies hun opwachting maken op de PlayStation 4-versie of Xbox One-port, is nog niet bekend. De PUBG Corporation hoopt in de komende tijd eerst feedback te verzamelen van de pc-gamers.

Ben jij al op jacht gegaan naar een nieuwe Chicken Dinner sinds Update #25? Zo ja, vertel ons vooral wat je denkt over de nieuwe vizieren, wapens of het verduisterde Vikendi…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren