Tweede januari-update Battlefield 5 vandaag beschikbaar

Electronic Arts en DICE brengen vandaag de tweede grote januari-update uit voor Battlefield 5. De update brengt onder andere de Sturmgeschutz IV-tank. Deze tank is uitermate geschikt in hinderlagen en het speciale design maakt de tank minder kwetsbaar voor vijandelijke tanks. Bovendien is de zelfverdediging van de tank subliem te noemen. Zo is er bovenop de tank een machinegeweer aanwezig die bediend kan worden door een soldaat, maar is er ook een machinegeweer aanwezig dat op afstand bediend kan worden.

Tevens voegt de update meer functionaliteit toe aan de Practice Range, veel optimalisaties aan de Panzerstorm map, diverse algehele bug fixes én aanpassingen gebaseerd op de feedback van de Battlefield-fanbase.

De update bevat ook een aantal pc-specifieke tweaks. Zo zullen spelers die willen verbinden in de sessie van hun vrienden niet langer de melding krijgen dat de squad vol is, maar in een speciale wachtrij geplaatst worden. Bovendien is het laden van de singleplayer verbeterd voor bezitters van AMD-videokaarten. Die spelers zouden na deze update niet langer meer 20 seconden lang een zwart scherm te zien krijgen.

De volledige lijst met optimalisaties staat inmiddels online.

  1.   
    Tadao's avatar

    http://www.lonesentry.com/articles/remotemg/fig3_panzer_mg_interior.jpg ‘Afstand bediening’.