Steam Winter Sale en Steam Awards 2018 zijn een feit

Wring je digitale portemonnee maar weer open: de Steam Winter Sale is weer van start. En dat betekent, als altijd, dat ook de jaarlijkse Steam Awards diens stemmenronden weer geopend hebben…

Tot en met 3 januari gelden er vrijwel elke dag hevige kortingen voor tal van de spellen uit Steams pc-catalogus én is het dus mogelijk om je stemmen uit te brengen op alle categorieën van Steams eigen prijzengala.

Enkele van de nu groots aangeboden actieprijzen bestaan uit PlayerUnknown’s Battlegrounds voor 19,99 euro, Middle-earth: Shadow of War voor een tientje Monster Hunter: World voor 39,59 euro en Far Cry 5 voor 23,99 euro.

Mocht je in één klap ontiegelijk veel (co-op) schietvertier binnen willen halen, dan geldt er ook nog eens 94 procent korting op het gigantische Borderlands: The Handsome Collection, die nu slechts 15 euro bedraagt.

Alle huidige aanbiedingen van games zien? Check de Special-pagina van de Steam Store voor nog honderden acties rondom oude én nieuwe pc-games.

Ondertussen valt er natuurlijk ook weer het een en ander te verzamelen op Steam. Dit jaar gebeurt dat onder het mom van Steam’s Extremely Cozy Cottage of Surprises, waar pc-gamers iedere dag een vakje mogen openen van een soort digitale adventkalender. De verrassingsvakjes zijn op hun beurt gevuld met unieke achtergronden, emoticons en manieren om exclusieve Steam Badges vrij te spelen.

Welke game(s) pak jij zo eind 2018 nog even op? Schroom vooral niet je aanwinsten te delen met je mede-gamers!

Mocht je nog op zoek zijn naar wat meer sturing op Steam? Vergeet Gamersnet dan vooral niet te volgen als Steam Curator, zodat we je in één oogopslag kunnen helpen bij het browsen door de catalogus!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren