Hoe Detective Pikachu Pokémon tot leven bracht

Nadat Warner Bros. de eerste trailer van de Detective Pikachu-film het internet opgooide, leek iedereen wel een mening te hebben over de manier waarop Pokémon zijn afgebeeld. Pikachu en Jigglypuff zijn hariger dan we ze ooit hebben gezien en Charizard lijkt meer op een reptiel dan de Pokémon-games dat lieten zien. Hoe is Warner Bros. tot het design van de Pokémon gekomen voor de film?

INSIDER sprak met RJ Palmer, de man die een grote rol heeft gespeeld in het overhevelen van de cartooneske Pokémon naar een realistischer design. Palmer maakte al jaren furore op het internet door zijn realistisch-ogende kunstwerkjes van Pokémon op DeviantArt, maar Pokémon ontwerpen voor de Detective Pikachu-film bleek toch andere koek.

🍞 De Lunchtip is een (werk)dagelijkse rubriek waarin we interessante content rondom gaming delen. Van diepe documentaires tot gortdroge memes; je vind het doordeweeks in de middag op Gamersnet!

Heb je zelf een goede tip voor de lunchpauze? Geef het door via de Hub, Discord of Twitter en verrijk de middag van je medegamer!

  1.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    Verdomme, dit doet Insider toch ook echt weer goed. Die hapsnap-profielen van artistieke mensen zijn echt altijd vermakelijk, en dit is (vooral gezien de ophef) des te interessanter. Heel gaaf om die kleine blik achter de schermen op te pikken.