Firmware update 6.20 voor PlayStation 4 is hier

Het is tijd om je PlayStation 4 te trakteren op wat meer stabiliteit; vanochtend vroeg werd firmware versie 6.20 uitgerold. Verwacht nog niks in de grootte van het veranderen van je PlayStation-accountnaam, maar wél de haast standaard toename in snelheid.

De patch notes voor de nieuwe firmware blijven dan ook in enkelvoud: een stabielere PlayStation-ervaring, zoals we inmiddels gewend zijn van wel meer van deze updates.

Het veranderen van je PlayStation Network-naam is overigens wél al weer even in testfase getreden. Met de komst van beta-firmware versie 6.10 kunnen sommige spelers alvast proberen hoe het is om je schermnaam aan te passen, maar volgens Sony zijn er nog te veel zaken om te optimaliseren en verbeteren, eer de functie daadwerkelijk live gaat.

De namechange update moet ergens later in 2019 publiekelijk lanceren, en zelfs dán is er nog de kans dat bepaalde online functies (waaronder die op PlayStation 3 en PlayStation Vita) niet meer naar behoren zullen werken.

In de tussentijd haalt je PlayStation 4 vandaag automatisch de nieuwe 6.20 firmware binnen bij het opstarten van de console. In totaal weegt de update de gestandaardiseerde 426 MB — in het geval van een recovery version bedraagt het een goede 979 MB.

  1.   
    mmx's avatar

    Geregeld staat er bij mij al op

  2.   
    tranceguy's avatar

    Hier ook!